Arbetsträff & Mötesdatum 2022

Hej alla bivänner!

Vädret bjuder strålande sol och i veckan när jag var ute och kollade fodertillgången i kuporna kom flickorna hem med fulla pollenbyxor. Säg den som inte har vårkänslor nu!

Arbetsträff
Vill tacka för den fina uppslutningen på förra arbetsträffen. Det blir mycket gjort och ännu mer gött bisnack när så många deltar.

Nästa arbetsträff har vi lagt till Tisdag 22 mars 10.00 

Vi träffas i våra lokaler på Plönninge och beräknar hålla på ca 3 timmar. Det är lite underhållsarbete på material och första fix i bigården som står på agendan och så ska vi få oss något gott i magen också förstås.

Anmälan till lars.anders.olsson47@gmail.com

Sommarträffar

Säsongen närmar sig med stormsteg och så även våra måndagsträffar. Dessa kommer att hållas i föreningsbigården varannan måndag 18.00 med start 25 april och säsongsavslutning 12 september. Vi har sett en efterfrågan på tydliga teman under dessa träffar så det ska vi försöka lösa. Har ni något ni själva skulle vilja ta upp, berätta om eller har ni förslag på vad ni vill höra/veta mer om så mailar ni info@klintefjorden.se så snart som möjligt. Tanken är att programmet ska hinna upp i sin helhet före första måndagsträffen.

Soliga hälsningar

Linda Klintefjord för Styrelsen, Harplinge BF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *