AKTIVITETER UNDER HÖSTEN 2011


Biodlarnestorn och vår hedersmedlem Egon Larsson, skänkte föreningen ett exemplar av Åke Hanssons bok ”Bin och biodling”, i samband med det festliga 100-årsfirandet i september. Ordförande Bertil Ericsson tar tacksamt emot boken, som är tillgänglig för föreningens medlemmar att förkovra sig i.

Med på bilden är även Emil Åkesson.


Foto: AnnChatrin Ericsson.

 

 


22.10 Sista dag för inlämning av honung för bedömning

Om du vill ha din honung bedömd, lämna in en burk + två blanketter. (Dessa finns i Bitidningens oktobernummer.) Honungen kan lämnas antingen vid oxalsyramötet den 22 oktober, till Slöinge Lantmän eller direkt till någon av medlemmarna i honungskommittén, i samtliga fall senast den 22 oktober.

22.10 Oxalsyramöte i föreningsbigården klockan 13.30

Börge Johansson ombesörjer oxalsyrablandandet i år. Den som vill ha syra ska meddela detta och hur mycket till Hans Håkansson, senast den 16 oktober, antingen på någon av hans mejladresser; hakansson.58@gmail.com eller hans.hakansson@sca.com eller telefon 0346-405 22.

OBS! Tag med burk eller flaska för lösningen.

 

8.11 Årsmöte

Du är välkommen till årsmöte i Harplinge Biodlarförening klockan 19.00 på biblioteket i Harplinge. Vi börjar med årsmötesförhandlingar och bjuder på kaffe och smörgåstårta.

Välkommen önskar styrelsen!

 

OBS! Glöm inte att lämna årsrapporten till Bertil Ericsson. Blanketten finns i Bitidningens oktobernummer.

Även i år går det bra att lämna uppgifterna direkt i mejl till Bertil, se bara till att alla frågorna i rapporten besvaras.

Bertils e-postadress är lillaskee@n.lrf.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *