Julbrev från SBR

Ytterligare ett år är snart till ända och här på kansliet tycker vi att tiden bara rusar på. Nyss var det sommar och nu är vi mitt uppe i vintern! Vi hoppas att ni skall uppleva ert medlemskap som givande och att ni känner att SBR är en organisation som verkar för, bevakar och utvecklar biodlingen i landet. Vårt arbete på kansliet är till för att du som medlem, skall få den allra bästa servicen och att du upplever en stor medlemsnytta!

Uppmärksamheten i massmedia har varit mycket stor under året, där det är många som har fått upp ögonen för våra minsta husdjur och betydelsen av deras värdefulla arbete. Många inser också att om bina mår bra, så är detta ett gott tecken på tillståndet i den miljö som bina verkar i och givetvis det omvända om de inte mår bra. SBR fortsätter att värna om våra bin och indirekt om de livsbetingelser som vi människor lever under. Vi har ett grundmurat miljöintresse och det skall vi fortsätta att utveckla, inte minst mot våra makthavare!

Många av våra medlemmar är oerhört aktiva och här är givetvis den lokala föreningen den viktigaste delen i ett aktivt medlemskap. Då SBR totalt sett har en positiv medlemstillväxt, under de senaste åren, vill vi rikta ett speciellt tack för alla insatser som görs för att nya och tidigare medlemmar skall känna sig välkomna i organisationen. Det är ert arbete, i den lokala föreningen, som utgör grunden för hela SBR!

Vi ser fram mot ett fortsatt starkt engagemang från hela organisationen och det saknas varken arbetsuppgifter eller utmaningar under det kommande året! Att utveckla ett starkt och sammansvetsat SBR kan vi bara göra tillsammans!

Tillsammans bygger och utvecklar vi biodlingen i Sver

Till sist vill vi på SBR:s kansli önska Er alla en

God Jul och ett Gott Nytt Biodlarår 2013

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *