Sommarhälsning till alla föreningar i SBR

Tiden går fort när man har roligt! Nu har våren/försommaren gått över i sommar och alla som utövar/praktiserar den genuina biodlingskonsten, har fullt upp i dessa dagar. Intresset för biodling är verkligen på topp och i skrivande stund, sista veckan innan halvårsskiftet, så har vi registrerat den 10 000:e medlemmen!

Det ökande intresset ställer krav på oss alla, som är inblandade i biodlingsverksamheten. Framförallt är det viktigt att vi tar hand om alla nya medlemmar och ger dem en stöttning i att komma igång på ett bra sätt. I detta arbete är den lokala biodlarföreningen den absolut viktigaste framgångsfaktorn, för att få till en bra introduktion och det görs ett enormt bra arbete ute i föreningarna. Arbetet i den lokala biodlarföreningen, är det som lyfter biodlingen till nya höjder och är ovärderligt när det gäller medlemsnyttan.

Vi på kansliet och vår entusiastiska styrelse ställer hela tiden frågan till oss själva, om hur vi kan bygga en ännu bättre medlemsnytta. Det är därför centralt, både för oss på kansliet och för styrelsen, att alla ni som är medlemmar reagerar på om något inte är bra eller om vi skall ändra på något.

Ni som är medlemmar är våra uppdragsgivare och tillsammans skall vi fortsätta att arbeta enligt vår SBR slogan:

”Vi bygger och utvecklar biodlingen i Sverige, på uppdrag från våra 10 000 medlemmar”

Nu hoppas vi på en sommar med mycket sol och lite ”lagom” med nederbörd, så att våra kära bin får bra arbetsförhållanden!

Vi på SBR:s kansli önskar Er alla en

Härligt skön sommar!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *